www.qrt.nu

Vi intog landet!"

Team Boro gick från 1,2% till 28% marknadsandel på åtta år och var marknadsledare i 20 av 21 län. Koncernen levererade 7470 hus under ett av åren. Från 100 miljoner i omsättning till 4 miljarder. Från 100 anställda till 2000. Under mina år i husbranschen levererade de företag jag var verksam i över 50 000 hus. Och jag minns hur jag efter några år kunde betrakta verket och konstatera
"Målet var nått"- vi hade intagit landet...

.

Henry Nyman
försäljningschef
på Team Boro
.

Under åren 1969-2000 var jag verksam först inom Gullringshus (15 år), inom Team Boro (8 år) och sedan inom Hjältevadshus/Modulent (7 år) jag förde upp alla dessa företagen till marknadsledande positioner.

 

1085 hus sålde Team Boro på en månad det var i april 1989
ALL TIME HIGH
ett rekord ingen kommer att slå eller överträffa

Gullringshus - VITA HUSET
En av orsakerna till Gullringshus försäljningsökning i under min tid som VD var framtagningen av hustypen Vita Huset som kom att stå för 70% av försäljningen.

Team Boro - "Det andra har som lyx och tillval har Team Boro som standard"
Utöver ett starkt produktkoncept som ständigt förnyades var orsakerna till Team Boros försäljningsframgångar en målmedveten profilering, en  mycket stark säljorganisation och en kraftfull marknadsföring. 

Hjältevadshus - BYGGSYSTEM
En av orsakerna till Hjältevadshus och Modulents försäljningsframgångar var ett fantastiskt bra byggsystem med färdiga volymer.

www.qrt.nu